13 September 2012

alam kerja.

Assalamualaikum,hye peeps!!!

melihat tajuk entry macam gempak je an,ceitt!padahal kau baru practical je Mar...
ok,memandangkan dapat practical dekat dengan rumah,tapi dengan pandai nyee menyewa dekat tempat jauh,so everyday aku jadi bujang yang berkerjaya dengan jayanya.

memang banyak cabaran dan dugaan,(macam nama lagu) menempuh alam kerja ni.dapat lak bahagian aku ni
memang kene berdepan ngan client...ceitt!ayat nak power.tapi memang itulah realitinya.

berbekalkan practical-mate aku semuanya sempoi mempoi,memang ditakdirkan kami happy ending laa kerja sini...masuk kerja 8.30 terus online...boring bukak yuotube jap,pukul 1.00 pergi lunch...lunch ni pon satu hal,bapak payah nak cai kedai yang sesuai budget nya ngan kami yang fresh graduated ni...settle lunch,balik office gi sembahyang or tidur dalam surau...(caree tak?) start je waktu petang memang agak tekanan laa sebab boring nye tahap super saiya Son Goku...and then saat yang paling di nanti nantikan seorang bergelar perkerja ialah waktu blahhh,pukul 5.30...

syukur alhamdulillah,sebab tak kene punch card...al maklumlah kadang kadang ada je hal terlambat ni...hehe
apa apa pon peace yoo to kakak Mira,kakak Ros n kakak Dayah...kita enjoy sesame ea.jagan tension-tension kerja tau...be nice ea ngan kitorang...




memandangkan camera bukan jenis DSLR,ni lah hasilnya,,,





No comments:

Post a Comment